Benieuwd hoe dit allemaal werkt?

Voor werknemers

  • Jouw eigen gepersonaliseerd dashboard als werknemer
  • Alle informatie over je toekomstige job op 1 plaats
  • Wij maken jouw CV in een prachtig formaat

Voor werkgevers

  • Bekijk overzichtelijk jouw vacatures als werkgever
  • Alle mogelijke kandidaten en communicatie voor jouw job op 1 plaats

Jouw eigen gepersonaliseerd dashboard als werknemer

Zodra je profiel is aangemaakt zal Flexen je jobs tonen die voor jou het best geschikt zijn. Je kan ook je agenda invullen zodat je jobs kan vinden op basis van je planning.


Alle informatie over je toekomstige job op 1 plaats

Alle informatie van elke job staat gecentraliseerd op een gepersonaliseerde pagina van de werkgever. Communicatie voor elke job gebeurt dan ook op deze gepersonaliseerde pagina. Gedaan om met pen en papier een telefoontje te moeten doen naar de werkgever.


Wij maken jouw CV in een prachtig formaat

Altijd problemen met een professionele CV te maken? Wij zullen de informatie van jouw profiel in een mooi formaat gieten zodat jouw kwaliteiten uitblinken. Privacy staat voorop bij Flexen. Jouw persoonlijke gegevens houden we privé tot dat de werkgever hier jouw toestemming om heeft gevraagd.


Bekijk overzichtelijk jouw vacatures als werkgever

Flexen biedt je als werkgever een overzicht van al jouw openstaande en vorige vacatures. De opvolging van jouw vacatures gebeurt op 1 centrale plek. Gedaan zijn de dagen met uren te zoeken naar een vorige werknemer zijn gegevens.


Alle mogelijke kandidaten en communicatie voor jouw job op 1 plaats

Heb je dringend iemand nodig? Zodra jouw job is aangemaakt krijg je een lijst met mogelijke kandidaten die in aanmerking komen voor jouw job. Alle communicatie met kandidaten staat centraal op 1 plek zodat jij overzichtelijk een beslissing kunt maken over de beste kandidaat.

Klaar om te Flexen?

Registreren is volledig gratis! Maak nu, net als duizenden anderen, deel uit van de Flexen community.

Registreer je nu!